DJ Ejner eller DJ "Jeg hedder faktisk Ejner" iført sort t-shirt og med et smil på læben

DJ Ejner

Bedømmelse
baseret på 6 anmeldelser
Send forespørgsel nu

Det siger vores
kunder

Bedømmelse:
“Når du booker Ejner, får du en DJ der leverer den helt rigtige blanding af musik — pop, disco, funk, rock, og derudover hvad du selv måtte ønske. Der er ingen platte indslag, ingen pinlige pauser, faktisk bare underholdning og fest! Jeg giver de varmeste anbefaling”
Bedømmelse:
“Det årlige landsmøde i Muskelsvindfonden maj 2016 på Musholm Ferie-Sport-Konference nord for Korsør. Festmiddag for unge, voksne og seniorer. Derefter dans inkl. indsendt ønskeliste fra deltagerne – Ejner styrede dansegulv, tempo, 70-80-90-00-10´er hits – et godt mix afpasset til dansende folk. DJ med glimt, situationsfornemmelse og stænk af vildskab. God oplevelse. Kridt skoene!”
Bedømmelse:
“Ejner gjorde det supergodt som DJ og koordinator til vores fest. Han bød både ind med lydeffekter til vores awardshow (og sørgede for at de blev afspillet på de rigtige tidspunkter) og var tovholder på at få alt til at klappe med lydmand på festlocation og bandet. Ejner spillede perfekt tilpasset “dinnermusic” under middagen og skiftede herefter til et festligt og super-dansabelt repetoire i bandets pauser. Jeg vil varmt anbefale både HITS og DJ Ejner og mixet af de to har gjort festplanlægningen så meget nemmere for mig og festudvalget!”
Bedømmelse:
“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Ejner i flere sammenhænge og har blandt andet brugt ham som DJ i Skraldebaren på Smukfest, som jeg er formand for. Ejner har en særdeles god fornemmelse for at skabe netop dén fest, gæsterne helst vil ha´! Med sit solide kendskab til musik i alle genrer rammer altid rigtigt i valg af numre og afveksling i både tempo og udtryk. Han er desuden god til at sammensætte og tilpasse spillelister, så festen bevæger sig i den rigtige retning. Ejner er herudover et teknisk geni og kan fixe alle udfordringer på en effektiv og professionel måde. Han er løsningsorienteret og samtidig meget lydhør over for andres forslag og ønsker. Ejner er samtidig en professionel og ambitiøs teamspiller, der går efter det bedste resultat i enhver sammenhæng. Endelig har Ejner et bredt netværk af både musikere og branchefolk, som han gerne trækker på og deler ud af. Med Ejner som samarbejdspartner er man i gode hænder og man kan altid stole på, at de opgaver, han påtager sig, bliver fulgt helt til dørs og løst på en god måde. Jeg kan kun give Ejner de bedste anbefalinger!”
Bedømmelse:
“Vi har brugt ejner til mange firmafester, konferencemiddage, private fester mm. Ejner er altid professionel, forberedt og har en god kemi med gæsterne. En fed gimmick er de visitkort Ejner har som gør det muligt at ønske musik uden at gæsterne skal rejse sig fra bordet eller forlade dansegulvet.”
Bedømmelse:
“Dj Jeg hedder Faktisk Ejner spillede til en af mine fester. Gæsterne dansede fra start til slut og ideen med at alle gæsterne kan sende sms til ham med deres yndlings fest/danse numre fungerer utroligt godt og gør, at alle gæster er med til at forme festen.”

Book DJ Ejner

Ikke sikker på, om DJ Ejner er bedst for din fest?
Vi står klar med professionel og gratis vejledning med over 25 års efaring.
Ring til os
+45 7021 7025
Send os en email
niels@djbooking.dk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer lynhurtigt tilbage samme dag