Dj Flip siddende på en stol i mørkt lokale mens han kigger på kameraet

Flip

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Flip fordi

DJ Flip er en af de hotteste DJ’s og producere på den internationale housescene.

Mulig at booke med saxofon eller perkussionist

Flips musikalske univers er kendetegnet ved en dyb, varm og opløftende houselyd. Han er god til at studere sit publikum og matche dem musikalsk. Han er dog ikke bange for at udfordre publikum og lege lidt med folks følelser og fødder. Han optræder som eksklusiv lounge DJ, men kan også bookes med saxofonist, perkussionist eller andre livemusikere.

DJ Flip kan sætte gang i ethvert arrangement. Det gælder både firmafesten, den eksklusive privatfest, modeshowet, club eventet eller receptionen. Han har tidligere og med stor succes underholdt firmaer som Armani, Bestseller, Coca Cola, Day Birger Et Mikkelsen, Dior, First Hotels, Hennes & Mauritz, Hugo Boss, Kromann Reumert, Louis Vuitton, Mario Testino, MTV, Simcorp, Sony Ericsson, Tesla Motors, Tuborg, Unique Models.

DJ Flip er med andre ord et sikkert hit, uanset hvilket arrangement der er tale om.

Flip er efterhånden svær at komme uden om. Han har gennem de seneste 10 år manifesteret sig som et af de største DJ-navne på den danske klubscene. Han har også markeret sig i udlandet, hvor han har optrådt med nogle af de største DJ’s. Her kan nævnes Axwell, Fedde Le Grand, Steve Angello, Tiga, Sebastien Leger, Sebastian Ingrosso, Trentemoller og mange flere.

Prisvindende DJ

Han er tidligere blevet kåret til ’Årets danske Up-front-DeeJay’ ved Danish DeeJay Awards. Han har også opnået den ultimative ære og anderkendelse, da han blev booket som hovednavn til Sensation i Parken.

Book DJ Flip til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

DJ Flip eller Christopher Egeberg, som han oprindelig er døbt, har været aktiv på den danske og europæiske scene i mange år efterhånden. Han er for alvor slået igennem i både ind- og udland. Han har været hyppig gæst i P3’s ’Unga Bunga’, remixet for Jamie Woon, og har hittet i DJ-miljøet med sit og Def Jaguars nummer ”This Sound”, der er blevet spillet af internationale DJs som Bob Sinclair, Fedde Le Grand, Armand van Helden, Swedish House Mafia, Laurent Garnier, Roger Sanchez, Dirty South, og Layo & Bushwacka. Han har samtidig optrådt på nogle af de største klubber i London, Paris, Cannes og på Ibiza, hvor housemusikken står i fuld flor, må DJ Flip betegnes som ’Leader Of The New School’.

Musik / video med Flip

Forespørg på Flip

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen