DJ Gabriel iført sort t-shirt

DJ Gabriel

2 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke DJ Gabriel fordi

DJ Gabriel er en af de hotteste up-and-coming DJs og medbringer en energisk spillestil.

Gabriel er en yderst alsidig DJ og musik producer, hvor han tidligere har komponeret alt fra elektronisk- og popmusik til klassisk musik.

Gabriel er det vi betegner som en energisk DJ, hvor musikken altid spontant tilpasses til at være perfekt i nuet. Gabriel bruger talentfuldt sin tekniske kunnen under sine performances, hvor ikke kun musikken men også publikummet er i centrum. Ligesom en dirigent styrer sit orkester og får musikken ind under huden på os, der lader Gabriel sig styre af publikummets flow og stemning, hvortil du kan være sikker på at mærke Gabriels energiske karakter.

Som DJ er Gabriel fleksibel hvad angår lyd, musik og genre, hvilket gør ham til den perfekte kandidat til de fleste arrangementer og fester. Du skal ikke være urolig for musikkens afvikling da Gabriel gerne arbejder hårdt op til festen for at sikre, at alt er perfekt.

Han kan tilpasses i et hvert arrangement uanset om det er firmafesten, den eksklusive privatfest, modeshow eller club eventet.

Gabriel er med andre ord et sikkert hit, der garanterer god musik og underholdning.

Book DJ Gabriel direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Gabriel er hos mange lidt af en ukendt personlighed og DJ, men det er kun et spørgsmål om tid før vi ser ham på diverse klubber og arrangementer. Gabriel vidner om en musikalsk forståelse ud over det sædvanlige. Fra en tidlig alder har musik været en stor del af dagligdagen, hvor han allerede som 13-årig fik afprøvet kræfter med sit første job som DJ, og siden hen er talentet samt lysten til musik kun blevet forstærket.

Det siger kunderne om DJ Gabriel

Bedømmelse:
”Vi havde DJ Gabriel til at spille til vores personalefest. Vi er en international arbejdsplads og der er mange forskellige ønsker at opfylde – og det klarede DJ Gabriel til fulde. Han kom forberedt med en supergod playliste der ramte alle aldre og typer, og var med til at holde festen i gang hele natten.”
Sille
ISB
Bedømmelse:
“Vi har brugt Gabriel i forbindelse med vores modeshow i Bahne Vejle. Gabriel er sød og har god energi og rigtig dygtig til at finde den stil af musik som passer til det vi ønskede. Jeg kan varmt anbefale ham til andre.”
Kamilla
Butikschef, Bahne

Forespørg på DJ Gabriel

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen