DJ Gul

DJ Gul

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Gul fordi

Kenni Korvette bedre kendt som DJ Gul i det københavnske natteliv er en vaskeægte legende. Weekend efter weekend gennem mere end ét årti har han spillet de københavnske natklubber op, og han er en af de mest populære og ikke mindst travleste DJ’s i byen. Hans kendetegn er det klassiske gamle telefonrør, der har erstattet den moderne hovedtelefon.

Med DJ Gul er du helt sikker på en formidabel fest. Med sin usandsynligt brede musiksamling og eminente evne til at aflæse sit publikum skaber han en træfsikker fest, der fylder dansegulvet. DJ Guls egen markante musiksmag spænder bredt hele vejen fra 60’ernes soul og funk over en kæmpe samling af disco fra 70’erne og 80’erne krydret med nyere musik helt frem til i dag i en bred vifte af genrer, både hiphop, electro pop, house og rock. Med DJ Gul kan du være helt sikker på, at der er noget for enhver musiksmag.

Københavns travleste DJ

DJ Gul har spillet på et væld af klubber og barer i København bl.a. Jolene, Bakken og Rust, Gefärlich, Drone, Vega, Café Victor og Natbar. Han er også en yndet DJ til festivaler og arrangementer rundt omkring i København, blandt andet har han spillet til Distortion, CPH DOX, MIX og Pride.

Hos DJ Booking er vi mestre i at sammensætte kunstnere og fester, så du får den helt rigtige musik og den helt rigtige stemning. Vi har mere end 25 års erfaring i at skabe fantastiske arrangementer, der passer lige til dig. Vi guider dig hele vejen til en fest i absolut topklasse. Du kan sende din forespørgsel her eller ringe til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement – vi hjælper både med bryllupsfesten, firmaarrangementet, fødselsdagen eller noget helt andet.

Forespørg på DJ Gul

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen