DJ Jan Trampedach spiller live musik med en anden DJ i baggrund

Jan Trampedach

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Jan Trampedach fordi

DJ Jan Trampedach er en yderst dygtig DJ med et højt teknisk niveau. Han har samtidig en imponerende musiksamling og spiller alle genre fra 50’erne og 60’ernes rock’n roll til de nyste hits, og han er kendt for at have musikalske overraskelser gemt i ærmet.

Han er dog også manden, der med succes kan spille til firmaarrangementer og familiefester. Der er ingen begrænsninger. Uanset om han optræder for 20 eller 20.000, så er der garanteret en god oplevelse. DJ Trampe er altid opmærksom på sit publikum, og han spiller alle genrer og sørger for, at der er noget for publikum i alle aldre. Han er manden, der fører musikken i den retning, der passer bedst til arrangementet. Ønskes der et specielt tema eller udvalgte numre, så sørger Jan Trampedach for at det bliver som I ønsker det.

Book DJ Jan Trampedach direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Man skal ikke have bevæget sig længe i det danske natteliv, før man støder på navnet DJ Trampe eller Jan Trampedach, som er hans borgerlige navn. DJ Jan Trampedach har optrådt som DJ siden 1984, og der er snart ikke den klub i landet, han ikke har optrådt på.

DJ Jan Trampedach har arbejdet som professionel DJ i over 25 år og opbygget et ganske imponerende CV, der blandt andet tæller arbejdet som fast DJ på det legendariske diskotek IN i København og på Penthouse, en af Danmarks største natklubber.

DJ Trampe er en helt særlig DJ, og han skal nok sørge for en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Musik / video med Jan Trampedach

Forespørg på Jan Trampedach

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen