Dj Karsten Birkelund portræt billede mens han smiler til kameraet

DJ Karsten Birkelund

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Karsten Birkelund fordi

DJ Karsten Birkelund er kendt for at spille 100 % for sit publikum, og festen og gæsten er altid i centrum. Han har dog en fantastisk evne til at præsentere publikum for musik, de ikke vidste, de gerne ville høre og elske. Det betyder, at der altid er gang i dansegulvet, når Birkelund spiller.

Musikalsk kommer man vidt omkring i Birkelunds selskab. Han finder inspiration i de glade 80’ere og 90’ere, den klassiske RnB, de legendariske clubtracks og den progressive house. Han mixer det hele med mainstream hits og sikrer på den måde musikalsk underholdning og musikalske overraskelser. Karsten Birkelund mestrer alle genrer, og det har gjort ham til en særdeles eftertragtet mainstream-DJ. Han formår nemlig som få at spille alle de sange, du kender og elsker og alle dem, du havde glemt, at du elsker.

Du er garanteret en god og succesfuld oplevelse med Karsten Birkelund, for han er professionel, har et musikkendskab uden lige og spiller med festen og publikum for øje.

DJ Karsten Birkelund har altid elsket musik og fest, men han havde ikke umiddelbart tænkt, at arbejdet som DJ var noget for ham, før den skæbnesvangre aften, hvor den DJ der skulle optræde på hans egen klub ikke dukkede op. Hvad gjorde Karsten Birkelund? Han hoppede selv op på pulten, og det blev tydeligt, at det ikke kun var gæsterne, der havde en fest – Karsten var solgt til musikken, og efter den aften var han regelmæssigt at finde bag pulten. Siden 2008 har han været fuldblods-DJ, og han har på rekordtid gjort en stor karriere.

DJ Karsten Birkelund er en utrolig populær og efterspurgt DJ, og han har sat sit præg på et hav af klubber og diskoteker rundt om i landet blandt andet Train og Kupé i Aarhus, Club Christopher og The Lot i København, og Club Retro i Odense, og han har optrådt til arrangementer som Distortion og Radio ABC Beach Party. Birkelunds passion og talent for god musik er ikke gået ubemærket hen uden for landets grænser, og det har resulteret i tilbagevendende jobs på Tiger Tiger og Luux i Norge, Millers og Escape i Holland og G-Club i Jordan.

Book DJ Karsten Birkelund direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Forespørg på DJ Karsten Birkelund

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen