Dj Michael Zilk portræt billede iført sort jakkesæt

DJ Michael Zilk

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Michael Zilk fordi

DJ Michael Zilk er en uhyre populær og benyttet DJ i Danmark, og det er bestemt ikke uden grund. Han er nemlig utrolig teknisk dygtig, og han besidder en fantastisk fornemmelse for publikum og situationen. Det betyder også, at han er manden, der med succes kan optræde til ethvert arrangement og for ethvert publikum.

Med DJ Michael Zilk er du garanteret de perfekte musikalske rammer til dit arrangement, og du vil opleve, at festen foregår på dansegulvet indtil den lyse morgen, hvor gæsterne går hjem med trætte fødder og et stort smil på læben.

Alle genrer kan DJ Michael Zilk finde på at tage under kærlighed behandling, men han spiller primært lounge/house, mainstream/top 40 og det bedste fra 60’erne, 70’erne 80’erne og 90’erne. Uanset om publikum er ungt eller gammelt eller en god blanding, så sørger Michael Zilk for, at der er noget for enhver, og at alle rammer dansegulvet. Michael tager også imod ønsker, men han sørger for at blande dem ind, så der hele tiden er fremdrift, så festen kan vare hele natten.

Book DJ Michael Zilk direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Michael Zilk er ikke kommet sovende til succesen. Han har efterhånden mere end 10 års erfaring både i kraft af sit arbejde som DJ, men også i sit arbejde med at producere og remixe for store danske grupper som Nik & Jay, Infernal, Bikstok Røgsystem, Artificial Funk, Musikk og mange andre.

Med sine store musikviden og utrolige mixeteknik, er Michael Zilk samtidig en DJ, der vil falde i selv det mest kræsne publikums smag. Så dygtig er han.

Forespørg på DJ Michael Zilk

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen