Dj Miguel spiller live musik til en lounge party

DJ Miguel

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Miguel fordi

DJ Miguel har en kæmpe musikviden, fantastisk situationsfornemmelse og unik føling med publikum, og han kan derfor spille for alt og alle. Det er heller ikke uden grund, at han betragtes som en af de bedste almene DJs herhjemme.

DJ Miguel har på overbevisende vis redefineret billedet af den klassiske mainstream DJ. I et velvalgt mix af gammelt og nyt, house og disco, klassikere og aktuelle hits formår DJ Miguel konstant at overraske publikum med sine musikalske sammensætninger og holde gang i festen fra start til slut.

DJ Miguel har optrådt som DJ i mange år, men han slog for alvor sit navn fast, da han i 2006 blev kåret som Danmarks bedste DJ, og han er stadig blandt de absolut bedste i Danmark.

Han har optrådt på klubber i både ind- og udland og har i dag et imponerende cv, der blandt andet inkluderer klubberne Nasa i København, Pangaea i London og Paradise beach club i Bahia, Brasilien. Han har også spillet ved helt store events som Chanel’s receptioner i Paris og Raw, nordens største clubbing event.

Miguel er en DJ i absolut topklasse, og han er garant for en fest i absolut topklasse, og med DJ Miguel får du altid en stor oplevelse.

Book DJ Miguel direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Forespørg på DJ Miguel

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen