DJ Morten Trøst

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Morten Trøst fordi

Morten Trøst er en eftertragtet og anerkendt DJ med international erfaring.

Morten Trøst er en utrolig populær DJ, og der har været bud efter ham fra flere verdenshjørner og pladeselskaber. Han har mere end et årtis erfaring bag sig, og han har optrådt overalt i det danske land og på store internationale scener og de mest anerkendte klubber i bl.a. London, Miami og på Ibiza.

Musikalsk bevæger DJ Morten Trøst sig primært inden for genrene house, deep house, jazz, disco, funk, soul, latin, balearic, electronica, lounge og chillout, men han kan også finde et mere mainstream repertoire frem, hvis det ønskes. DJ Morten Trøst er derfor perfekt til både firmafester og eksklusive privatfester.

Han er en af Europas førende producere af soulful, deep- og funky house, og hans store talent er adskillige gange blevet honoreret med blandt andet tre priser ved Danish DeeJay Awards. Der er ikke kun bud efter Morten som DJ, men også som producer. Morten er nemlig en populær og anerkendt producer, og han har remixet for et væld af de største kendte artister som blandt andre Barry White, Jocelyn Brown, Imagination, Eric Gadd, Cæcilie Nordby, Jon Cutler og Jay-J.

Book DJ Morten Trøst direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Morten har tidligere været studievært på Radio Voice i Odense og København og lavet radio på P3 i mere end syv år, hvor han hver fredag har stået for helaftensprogrammet ’Festudvalget’.

Sammen med Mikkel Wendelboe startede Morten Trøst i 2008 projektet Soulmagic, hvor soulful og funky house musik er i fokus. Den populære duo har haft spillejobs på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt PlanB i Dubai og Pacha på Ibiza, og de er altid et hit.

Musik / video med DJ Morten Trøst

Forespørg på DJ Morten Trøst

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen