DJ Per Kristensen giver skævt blik til kameraet

DJ Per Kristensen

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Per Kristensen fordi

DJ Per Kristensens mange års erfaring betyder, at man altid er i trygge hænder med ham bag DJ-pulten. Han sætter sig lynhurtigt ind i situationen og er dygtig til at fornemme publikum og stemningen. Det betyder også, at han får musikken til at passe præcis til jeres fest og publikum.

Det der gør Per særlig populær er, at han ikke er bange for at spille det, som gæsterne gerne vil høre – de numre, I elsker og som får jer på dansegulvet. Mange DJs spiller for sig selv, men ikke Per. Han sætter derimod en ære i at gøre gæsterne glade og blive husket som den DJ, der gjorde festen uforglemmelig.

Book DJ Per Kristensen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

DJ Per Kristensen har over 16 års erfaring i DJ-branchen og har optrådt til alverdens arrangementer som firmafester, julefrokoster, bryllupper og på klubber rundt om i landet. Han er med andre ord en af de mest alsidige DJs og derfor utrolig populær.

Som person er Per altid glad og imødekommende, og hans store kærlighed til musikken og festen kan høres og mærkes fra første møde, og det smitter.

Som DJ formår Per altid at fyre op for musikken og sætte gang i dansegulvet. Booker du Per Kristensen er der ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme. Han er en sikker succes og sikrer, at alle gæster går hjem med trætte fødder og smil på læben.

Ønsker du at sætte gang i festen med en DJ, der spiller for gæsterne og ikke sig selv – så er DJ Per Kristensen det helt perfekte valg.

Forespørg på DJ Per Kristensen

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen