DJ Philip Lundsgaard bag pulten

DJ Philip Lundsgaard

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Philip Lundsgaard fordi

Philip Lundsgaard var en af de mest kendte og anerkendte DJ’s i 90’erne, og han er stadig utrolig efterspurgt. Han spiller for festen og ikke sig selv. Det betyder også, at kundens tilfredshed er det vigtigste for ham. Og du er altid velkommen til at ønske dine yndlingssange.

Genhør med de største hits

Han spiller de sange, vi alle kender og elsker fra 70’erne, 80’erne og 90’erne og de største hits fra i dag. På listen over Philips festnumre finder man alt fra Earth Wind & Fires ”September” over Gloria Gaynors ”I Will Survive” til Dr. Albans ”Sing Hallelujah”. Du kan også høre Danseorkestrets ”Kom Tilbage Nu/ Regndans” og Duffys ”Mercy” – og alt derimellem.

Du kan booke Philip Lundsgaard til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Musik har altid været en del af Lundsgaards professionelle liv. På hans CV fremgår jobs på The Voice, Uptown og Kanal 2, og et af verdens største pladeselskaber Universal Music. Sideløbende har han drevet og ejet radiostation Radio Nord FM, tre af Københavns største natklubber og arbejdet som restauratør, webdesigner og producer/remixer.

Med Philip Lundsgaard som DJ er du garanteret en succesfuld aften, for der vil være god stemning og noget for enhver smag.

Forespørg på DJ Philip Lundsgaard

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen