Tommy Scott

DJ Tommy Scott

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Tommy Scott fordi

Musikalitet og kreativitet er, hvad der kendetegner DJ Tommy Scott.

Talent har DJ Tommy Scott masser af, og det har blandt andet sikret ham en pris som årets danske mainstream DJ og optrædener på de største klubber og til de største events i Danmark, Spanien, Tyskland, Frankrig, Holland, Sverige, Bulgarien, Norge, Østrig og Grækenland.

Musikalsk beskriver Tommy sig selv som en ”Cross Over” DJ. Han spiller ikke kun en enkelt genre men alt fra lounge til pop, funk, disko og house. Det der differentierer ham fra gængse kommercielle DJs er, at han konstant prøver grænserne af for, hvad man musikalsk kan slippe af sted med. Han mixer nyt og gammelt, kendt og ukendt for altid at overraske og give publikum en på opleveren.

Tommy har altid været musikalsk og spillet flere instrumenter som klaver, trommer og trompet. Han var heller ikke mere end 14 år gammel, da han debuterede som DJ i en ungdomsklub. Kærligheden til musikken og håndværket har holdt ham kørende siden, og han stadig er en populær DJ i dag.

Hans store talent og kreativitet fangede også opmærksomheden hos store verdensomspændende labels som Ministry Of Sound, EMI og Sony, som han har remixet og produceret for siden 1996.

DJ Tommy Scott har optrådt på nærmest samtlige klubber i Danmark, til et hav af events og ved firma- og privatfester. Hans erfaring er med andre ord stor.

Book DJ Tommy Scott direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Uanset hvor og hvad DJ Tommy Scott spiller, så skinner kreativiteten og musikaliteten igennem. Han er en utrolig dygtig og kreativ DJ, og med ham er der garanteret et musikalsk indslag af høj kvalitet.

Book DJ Tommy Scott direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen.

Forespørg på DJ Tommy Scott

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen