Faustix i blomstret trøje med havet i baggrunden

Faustix

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Faustix fordi

Faustix er en af de helt store drenge herhjemme i Danmark. Også uden for landets grænser har han gjort sig positivt bemærket.

Han har rygsækken fuld af kæmpehits og har remixet og produceret for navne. Det gælder både Morten Breum, Nexus, Sisse Marie, Deeper People, Filur, Jay Adams, Gunvad, John Dahlbäck og mange andre.

Samarbejde med de største stjerner

Han kan derudover, som en af få, prale af at have samarbejdet med de helt store internationale stjerner som Diplo, det amerikanske rap-ikon Ciara. Han har også arbejdet med superstjerner som Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer. Med mere end 40 populære remixes i bagagen har han virkelig slået sit navn fast som en af de helt store.

Book Faustix til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Han har også leveret musik til Hollywood-filmen ”Step Up All In”, NIKE´s virale videoer, samt Apple Watch-kampagnen og arbejdet med amerikanske kæmpe brands som Disney, NFL, Activision, og ABC Networks.

Faustix med det borgerlige navn Morten Brangstrup Olsen startede med at lave musik som 19-årig. Han faldt over et klaverprogram og musikprogrammet Reason. Det blev startskuddet, der satte gang i en musikalske kreativitet. Derfra skabtes en forrygende karriere for den danske DJ.

Organiseret lyd

Mens han arbejdede som DJ, udlevede han sin indre lyd- og tekniknørd. Han brugte sin fritid på at bygge et lydstudie op fra grunden ud fra mantraet om, at musik er organiseret lyd. Det var ikke en dårlig ide at give sig i kast med den organiserede lyd, og han er i dag en særdeles anerkendt DJ med over 62.500 likes på Facebook.

Musik / video med Faustix

Forespørg på Faustix

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen