DJ Duoen Few Wolves portræt billede med overtegnet ansigeter

Few Wolves

Send forespørgsel

Du skal booke Few Wolves fordi

Few Wolves er et særdeles interessant musikalsk bekendtskab i topklasse.

De mestrer at tage velkendte sange og gøre dem endnu federe. De tog det til et nyt og højere niveau med deres remix af Freja Kirk, og de viste det med al tydelighed med udgivelsen af Citybois ”Purple Light” remixet. Nummeret opnåede en guldcertificering og blev derudover nomineret i kategorien ’Årets Danske Remix’ til Danish DeeJay Awards. Duoen kan noget helt særligt, og deres remixes af Citybois og Freja Kirk har opnået langt flere afspilninger end originalerne.

De kan det hele. De kan skabe de helt store hits, de er verdensmestre til at læse et dansegulv og de kan virkelig sætte gang i festen – hvad enten det er på landets store festivalscener, til firmaets julefrokoster og sommerfester eller til privates bryllupper og fødselsdage.

Siden debuten er Few Wolves blevet kontaktet af nogle af Danmarks største artister, og de har nu remixet for Medina, Rasmus Seebach, TooManyLeftHands, Phlake og Pauline. Deres remixes har opnået succes med over 10.000.000 streams på Spotify og hundredevis af afspilninger på P3, og det fortsætter bare derudaf for DJ-duoen.

Udover deres unikke evne til at lave kommercielle kæmpesucceser, mestrer de også at forny og eksperimentere med forskellige genrer.
Studiet hvor DJ-duoen producerer deres musik, kalder de for en musikalsk legeplads, hvor der ikke findes regler, og det er da også lige præcis, hvad der kendetegner deres musik. De følger ikke nogen opskrift, når de producerer musik men forsøger i stedet at gå til musikken med en legende tilgang, hvor alt kan lade sig gøre.

Few Wolves har en drøm om at ændre måden, hvorpå man opfatter et traditionelt pophit, og de udfordrer med deres eksperimenterende og skævvredne beats, hvad traditionel popmusik er og skal være. De forsøger at skabe musik, som bryder rammerne og tilbyder noget diametralt anderledes, men som stadig formår at bibeholde den melodiske tiltrækningskraft. Few Wolves er derfor også et særdeles interessant og nyskabende musikalsk bekendtskab.

Book Few Wolves direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Den danske DJ-duo Few Wolves består af de to producere Nick Naes og Morten ’Kasual’. De to DJs har hver især produceret musik i snart et helt årti, men det var først i 2015, de valgte at gå sammen om et fælles projekt.

Sæt gang i festen og book Few Wolves til dit arrangement nu.

Musik / video med Few Wolves

Forespørg på Few Wolves

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025