DJ Duoen Few Wolves portræt billede med overtegnet ansigeter

Few Wolves

Send forespørgsel

Du skal booke Few Wolves fordi

Few Wolves er et musikalsk bekendtskab i topklasse.

De mestrer at tage velkendte sange og gøre dem endnu federe. De tog det til et nyt og højere niveau med deres remix af Freja Kirk. Det fulgte de op med udgivelsen af et remix af Citybois’ ”Purple Light”. Nummeret opnåede en guldcertificering og blev derudover nomineret i kategorien ’Årets Danske Remix’ til Danish DeeJay Awards. Duoen kan noget helt særligt, og deres remixes af Citybois og Freja Kirk har opnået langt flere afspilninger end originalerne.

Passer til alle arrangementer

De kan det hele. De kan skabe de helt store hits, de er verdensmestre til at læse et dansegulv. De kan virkelig sætte gang i festen – både landets store festivalscener, til firmaets julefrokoster og sommerfester eller til privates bryllupper og fødselsdage.

Siden debuten er Few Wolves blevet kontaktet af nogle af Danmarks største artister. De har nu remixet for Medina, Rasmus Seebach, TooManyLeftHands, Phlake og Pauline. Deres remixes har opnået succes med over 10.000.000 streams på Spotify og hundredevis af afspilninger på P3.

Udover deres unikke evne til at lave kommercielle kæmpesucceser, mestrer de også at forny og eksperimentere med forskellige genrer.
Studiet hvor DJ-duoen producerer deres musik, kalder de for en musikalsk legeplads, hvor der ikke findes regler, og det er da også lige præcis, hvad der kendetegner deres musik. De følger ikke nogen opskrift, når de producerer musik men forsøger i stedet at gå til musikken med en legende tilgang, hvor alt kan lade sig gøre.

Bryder rammerne for popmusik

Duoen har en drøm om at ændre måden, hvorpå man opfatter et traditionelt pophit, og de udfordrer med deres eksperimenterende og skævvredne beats, hvad traditionel popmusik er og skal være. De forsøger at skabe musik, som bryder rammerne og tilbyder noget diametralt anderledes, men som stadig formår at bibeholde den melodiske tiltrækningskraft. De er derfor også et særdeles interessant og nyskabende musikalsk bekendtskab.

Book Few Wolves til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Den danske DJ-duo Few Wolves består af de to producere Nick Naes og Morten ’Kasual’. De to DJs har hver især produceret musik i snart et helt årti, men det var først i 2015, de valgte at gå sammen om et fælles projekt.

Sæt gang i festen og book Few Wolves til dit arrangement nu.

Musik / video med Few Wolves

Forespørg på Few Wolves

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen