Henrik Milling

Henrik Milling

Send forespørgsel

Du skal booke Henrik Milling fordi

Henrik Milling er en vaskeægte musikekspert med mere end 30 års erfaring. Han har været vært på adskillige DR-programmer som Musikmysteriet, P7 Marathon. Han er særligt kendt fra radioprogrammet ”FONK! Det er lørdag”, som han har med sin makker Nicolai Molbech.

Eminent til det modne publikum

Henrik Milling er det perfekte bud på en DJ til det modne publikum. Hans uovertrufne evne til at læse sit publikum og erfaring gør ham til et sikkert valg. Han er særligt strålende til fester, hvor aldersspændet er stort, eller hvor gæsterne er i den mere modne ende at spektret. Milling spiller en bred vifte af musik fra flere årtier og i mange genrer. Han skræddersyr sin spilleliste til dit arrangement, og på den måde er du sikker på at få en professionelt afviklet fest med underholdning og musikekspertise i særklasse.

Henrik Milling er perfekt til brylluppet

Han er også en sf vores mest populære bud på en fantastisk DJ til brylluppet. God musik og gang i dansegulvet er bestemt ikke forbeholdt de unges fester – og en DJ kan sagtens skabe en fest med musik, som alle kender og kan synge med på. Hos DJBooking ved vi, at det kan være svært at vælge den rigtige DJ. Vi er eksperter i de DJ’s, vi samarbejder med, og vi kender deres stil, så tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig med at vælge den rigtige.

Book Henrik Milling direkte ved DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Henrik Milling startede i 1996 som musikekspert og radiovært hos Danmarks Radio. Siden er det blevet til utallige radioprogrammer alle med hans enorme viden om musik som centrum for programmet. Han har bl.a. været vært på P4’s ’FONK! Og SommerFonk’, ’Musikmysteriet’ og ‘P7 Marathon’. Derudover er han aktuel i radioprogrammet ’FONK! Det er lørdag!’ på P4.

Han har produceret musik fra slutningen af 80’erne og op gennem 90’erne under navnet Doctor Jam. Han holdt til i Los Angeles og har produceret musik for Vanessa Williams, Johnny Gill og Don E. Han er af de bastioner i dansk musik, der har været inde over adskillige numre, vi alle har sunget med på. Samlet har hans musik solgt mere end 10 millioner eksemplarer.

Forespørg på Henrik Milling

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen