Dj Jan Olsen iført hvidt jakkesæt til en fest hvor folk danser i baggrunden

Jan Olsen

5 anmeldelser
Send forespørgsel

Du skal booke DJ Jan Olsen fordi

Jan Olsen leverer festen hver gang.

Der er ikke mange, der har stået ligeså mange timer bag DJ-pulten som Jan Olsen, og hans mangeårige erfaringer betyder, at Jan har en særlig evne til at læse og forstå festen og sit publikum. Han er med andre ord manden, der sikrer, at festen bliver en musikalsk succes.

En dygtig DJ er grundlaget for enhver god fest, og med DJ Jan Olsen er du garanteret en succesoplevelse.

Jan har et bredt musikalsk repertoire, og han spiller alle de største hits fra 1960’erne og frem til i dag. Han indtager DJ-pulten med en pladesamling på over 20.000 plader, så der er rig mulighed for et varieret musikarrangement. Har du et musikønske, er det også muligt at få det opfyldt. Publikums tilfredshed er nemlig i højeste sæde for Jan Olsen:

”Jeg har det sådan, at det 100% er kunden der bestemmer musik stilen – det er deres fest. Jeg tilbyder selvfølgelig min erfaring, og sammen med kunden finder vi ud af hvilken type musik der skal spilles til netop deres arrangement…”.

Selvom Jan Olsen opfylder publikums musikalske ønsker, sætter han ikke bare musikken på som en anden jukeboks. Jan er nemlig god til at fornemme festens forløb, hvilket betyder, at han opfylder publikums ønsker, men samtidig tillader sig at tilpasse ønskerne i løbet af aftenen, så stemningen bygges rigtigt op, og der er garanteret fremdrift i løbet af arrangementet.

Book DJ Jan Olsen direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Jan Olsen startede som DJ i 1981 og har i dag mere end 400 firmafester bag sig, så ”Mr. Firmafest” er ikke en helt forkert beskrivelse af Jan Olsen. Han har dog ikke kun optrådt ved firmafester. Han har også leveret musikken til en lang række familie- og bryllupsfester og fungeret som klub-DJ i mange år.

Jan Olsen har i en årerække arbejdet med musik på skrift, i radio og tv, og han leverer med garanti en festlig aften. Jan er det sikre valg, hvis dit arrangement bare ikke må gå galt, for han er erfaren, opmærksom og utrolig dygtig.

Det siger kunderne om Jan Olsen

Bedømmelse:
”Vi havde en super fest, og DJ Jan Olsen spillede bare det fedeste musik. Vi var meget tilfredse :-)”
Lonny Due Overbye
HR sekretær, BLS Business Language Services
Bedømmelse:
”Tak for hjælpen i anledning af vores fest i lørdags. DJ Jan Olsen gjorde det rigtig fint, og vi havde en masse glade gæster. Det var helt perfekt!”
Kasper Mikkelsen
Adm. Direktør, BLS Business Language Services
Bedømmelse:
”Tusind tak skal I have, vi havde en helt igennem fantastisk dag og DJ Jan Olsen var super god og fik meget ros fra vores gæster! Ham hyrer vi meget gerne igen :-)”
Louise & Emil
Bedømmelse:
”Vi havde en fantastisk fest!! Vi synes, det var en rigtig god oplevelse med DJ Jørgen De Mylius. Folk dansede uafbrudt i to timer. Det var alle pengene værd. DJ Jan Olsen var også rigtig god, og vi vil klart anbefale dem begge to.”
Dorthe Godsk
Frederiksberg Kommune
Bedømmelse:
“Dansegulvet var fyldt fra start til slut da DJ Jan Olsen leverede det ene hit efter det andet ved min 40 års fødselsdagsfest! Jeg kan på det varmeste anbefale DJ Jan Olsen og DJBOOKING.dk som bookingbureau.” Kærlig hilsen
Rikke S.

Forespørg på Jan Olsen

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen