DJ Jørgen De Mylius iført blåt jakkesæt og smiler

Jørgen de Mylius

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke Jørgen de Mylius fordi

Jørgen de Mylius er for mange indbegrebet af Melodi Grand Prix.
Han er ikke kun en af de helt store legender inden for popmusikkens verden. Han var også med til at introducere den til det danske folk. Det skete som en af de første begyndte at spille popmusik i radioen.

Det perfekte valg som allround DJ

Som allround DJ er han det perfekte valg. Han kan derudover også bookes til specialarrangementer og/eller temaaftener. Bl.a. Grand Prix-fest, 80’er-aften, 70’er-cocktail, Eldorado-fest eller 60’er-party. Han er ideel, hvis I ønsker en musikquiz i alverdens musikalske emner. Han mestrer på underholdende og oplysende vis at annoncere og fortælle sjove og overraskende anekdoter mellem numrene.

Jørgen de Mylius kan også bookes som foredragsholder. Han har en række forskellige foredrag i bagagen blandt andet ’Mit liv med Radio og TV’, ’Rockmusikkens historie’, ’Melodi Grand Prix’, samt portrætforedrag af The Beatles og Elvis Presley. Derudover har han med stor succes optrådt som konferencier eller kombineret konferencier, toastmaster og DJ.

Book Jørgen de Mylius til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Jørgen de Mylius er blandt landets mest erfarne DJs. Han startede karrieren tilbage i 1963 som DJ i DR. Han er manden, der introducerede 60’er og 70’er-poppen for den danske befolkning.

de Mylius har været aktiv inden for musik- og mediebranchen i adskillige år, og han har prøvet kræfter med alt. Han har lavet tusindvis af radioudsendelser og stået bag populære radioprogrammer som ’Top 20’, ’Efter Skoletid’, ’Eldorado’ og ’De ringer, vi spiller’. Han har også arbejdet som radiojournalist i USA, Japan, Frankrig og Luxembourg.

Han har skrevet et utal af artikler til blade og udgivet musik- og historiebøger, skrevet biografier om flere større musikere som Elvis Presley, Cliff Richard m.fl. og skrevet tekster til danske pophits.

Melodi Grand Prix som varemærke

Han har flere hundrede tv-udsendelser på cv’et som ’Musikboxen’, ’Tutti Frutti’,’Stardust’, ’Popnøglen’ og ’Superchancen’.
Melodi Grand Prix er dog blevet hans varemærke, siden han debuterede som vært for Det Danske Melodi Grand Prix i 1978. Han har siden været vært for 11 danske Grand Prix’er og har kommenteret 24 internationale finaler, og han ved alt, hvad der er værd at vide om Melodi Grand Prix.

Jørgen de Mylius har været land og rige rundt, og der findes ikke mange byer, der ikke har haft besøg af ham på et eller andet tidspunkt. Han er kendt og elsket af alle, og et stort ikon inden for musik- og mediebranchen.

Det siger kunderne om Jørgen de Mylius

Bedømmelse:
”Vi havde en fantastisk fest!! Vi synes, det var en rigtig god oplevelse med DJ Jørgen De Mylius. Folk dansede uafbrudt i to timer. Det var alle pengene værd. DJ Jan Olsen var også rigtig god, og vi vil klart anbefale dem begge to.”
Dorthe Godsk
Frederiksberg Kommune

Forespørg på Jørgen de Mylius

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen