DJ Jørgen De Mylius iført blåt jakkesæt og smiler

Jørgen de Mylius

1 anmeldelse
Send forespørgsel

Du skal booke Jørgen de Mylius fordi

Jørgen de Mylius er for mange indbegrebet af Melodi Grand Prix.
Han er ikke kun en af de helt store legender inden for popmusikkens verden. Han var også med til at introducere den til det danske folk, da han som en af de første begyndte at spille popmusik i radioen.

Som allround DJ er Jørgen det perfekte valg. Han kan derudover også bookes til specialarrangementer og/eller temaaftener som Grand Prix-fest, 80’er-aften, 70’er-cocktail, Eldorado-fest eller 60’er-party. Han er ideel, hvis I ønsker en musikquiz i alverdens musikalske emner, og Jørgen mestrer på underholdende og oplysende vis at annoncere og fortælle sjove og overraskende anekdoter mellem numrene.

Jørgen de Mylius kan også bookes som foredragsholder. Han har en række forskellige foredrag i bagagen blandt andet ’Mit liv med Radio og TV’, ’Rockmusikkens historie’, ’Melodi Grand Prix’, samt portrætforedrag af The Beatles og Elvis Presley.
Derudover har Jørgen de Mylius med stor succes optrådt som konferencier eller kombineret konferencier, toastmaster og DJ.

Book Jørgen de Mylius direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Jørgen de Mylius er en af de mest erfarne DJs, der findes. Han startede karrieren tilbage i 1963 som DJ i DR, og han er manden, der introducerede 60’er og 70’er-poppen for den danske befolkning.

Jørgen de Mylius har været aktiv inden for musik- og mediebranchen i adskillige år, og han har prøvet kræfter med alt.
Han har lavet tusindvis af radioudsendelser og stået bag populære radioprogrammer som ’Top 20’, ’Efter Skoletid’, ’Eldorado’ og ’De ringer, vi spiller’, og han har arbejdet som radiojournalist i USA, Japan, Frankrig og Luxembourg.

Han har skrevet et utal af artikler til blade og udgivet musik- og historiebøger, skrevet biografier om flere større musikere som Elvis Presley, Cliff Richard m.fl. og skrevet tekster til danske pophits.
Han har flere hundrede tv-udsendelser på cv’et som ’Musikboxen’, ’Tutti Frutti’,’Stardust’, ’Popnøglen’ og ’Superchancen’.
Melodi Grand Prix er dog blevet hans varemærke, siden han debuterede som vært for Det Danske Melodi Grand Prix i 1978. Han har siden været vært for 11 danske Grand Prix’er og har kommenteret 24 internationale finaler, og han ved alt, hvad der er værd at vide om Melodi Grand Prix.

Jørgen de Mylius har været land og rige rundt, og der findes ikke mange byer, der ikke har haft besøg af ham på et eller andet tidspunkt. Han er kendt og elsket af alle, og et stort ikon inden for musik- og mediebranchen.

Det siger kunderne om Jørgen de Mylius

Bedømmelse:
”Vi havde en fantastisk fest!! Vi synes, det var en rigtig god oplevelse med DJ Jørgen De Mylius. Folk dansede uafbrudt i to timer. Det var alle pengene værd. DJ Jan Olsen var også rigtig god, og vi vil klart anbefale dem begge to.”
Dorthe Godsk
Frederiksberg Kommune

Forespørg på Jørgen de Mylius

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025