Lille Lars

Send forespørgsel

Du skal booke Lille Lars fordi

Lars Sandstrøm er bedst kendt som Lille Lars. Han sætter en ære i sin optræden, og bruger energi på at planlægge hvert enkelt arrangement ned i detaljer. Han tager ansvar for alle typer af arrangementer, og det er vigtigt for ham at være i samråd med arrangøren. Han er sikker på, at han rammer den stemning og musik, der ønskes. Kunden er nemlig i fokus.

De største hits fra de seneste fire årtier

Musikalsk beskæftiger han sig primært med mainstreammusikken, og han er garant for de populære hits fra de seneste fire årtier. Som Lars selv siger: ”Alle kan sætte en plade på, men hemmeligheden og håndværket ligger i at sætte dem på i den rigtige rækkefølge og også overraske sit publikum positivt med numre de måske ikke havde forventet”. Det er netop, hvad Lars kan og gør – og han gør det godt.

Lille Lars har specialiseret sig i firmafester og events i alle størrelser, men han har også stor erfaring med private arrangementer som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer o.l. Derudover kan han bookes som konferencier og vært, hvilket han har stor erfaring med efter at have stået i spidsen for The Voice-koncerterne i Tivoli og på Rådhuspladsen.

Hvis du vil være sikker på, at musikken spiller til din fest, så skal du booke Lille Lars. Han har mange års erfaring og er ikke bange for at udstede dansegaranti.

Book Lille Lars til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Han debuterede som DJ i 1985 og indledte i de følgende år en klubkarriere på de københavnske klubber Dupont & Dupont og Axel dansebar i Scalabygningen. Han har også over 27 år på bagen som radiovært på Weekend fm, The Voice, Radio100 og Nova og han har med andre ord en enorm erfaring med musikbranchen.

Forespørg på Lille Lars

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen