Dj Lille Lars i 'The Voice' studioet foran en mikrofon

Lille Lars

Send forespørgsel

Du skal booke Lille Lars fordi

Lars Sandstrøm er nok bedre kendt som Lille Lars.

Lars sætter en ære i sin optræden, og han bruger derfor også tid og energi på at planlægge hvert enkelt arrangement ned i detaljer. Han tager ansvar for alle typer af arrangementer, og det er vigtigt for ham at være i samråd med arrangøren for at være sikker på, at han rammer den stemning og musik, der ønskes. Kunden er nemlig i fokus.

Musikalsk beskæftiger han sig primært med mainstream musikken, og han er derfor garant for de populære hits fra de seneste fire årtier, som alle kender og elsker. Som Lars selv siger: ”Alle kan sætte en plade på, men hemmeligheden og håndværket ligger i at sætte dem på i den rigtige rækkefølge og også overraske sit publikum positivt med numre de måske ikke havde forventet”. Det er netop, hvad Lars kan og gør – og han gør det godt.

Lille Lars har specialiseret sig i firmafester og events i alle størrelser, men han har også stor erfaring med private arrangementer som fødselsdage, bryllupper, konfirmationer o.l. Derudover kan han bookes som konferencier og vært, hvilket han har stor erfaring med efter at have stået i spidsen for The Voice-koncerterne i Tivoli og på Rådhuspladsen.

Hvis du vil være sikker på, at musikken spiller til din fest, så skal du booke Lille Lars. Han har mange års erfaring og er ikke bange for at udstede dansegaranti.

Book Lille Lars direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Han debuterede som DJ i 1985 og indledte i de følgende år en klubkarriere på de københavnske klubber Dupont & Dupont og Axel dansebar i Scalabygningen. Han har også over 27 år på bagen som radiovært på Weekend fm, The Voice, Radio100 og Nova og han har med andre ord en enorm erfaring med musikbranchen.

Forespørg på Lille Lars

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025