DJ Morten Hampenberg i mørke omgivelser iført en hat

Morten Hampenberg

Send forespørgsel

Du skal booke Morten Hampenberg fordi

Morten Hampenberg er en hitmager uden lige, og han er derfor en af de mest ønskede producere og remixere både herhjemme og i udlandet.

Morten Hampenberg har gennem årene haft et særdeles succesfuldt samarbejde med Alexander Brown, og sammen har de udgivet numre, der er blevet massive hits på både national og international plan. Morten Hampenberg og Alexander Brown var ikke til at komme udenom, da de fik hele Danmark til at skråle med på kæmpehittet ”Skub til taget (feat. Yepha)”, ”Det Stikker Helt af (feat. Yepha)” og ”I Want You (to Want Me Back) (feat. Stine Bramsen) samt hits som ”Røgmaskine” og ”Klovn”. Med ”Det Stikker Helt Af (feat. Yepha)” og ”Skub til Taget (feat. Yepha)” brød de to endda lydmuren til udlandet.

Den millionsælgende rapper Pitbull faldt for Hampenberg og Alexander Browns ”Raise the Roof”, den engelske version af kæmpehittet ”Skub til taget”, og ”Det Stikker Helt af” blev til den engelske ”You’re A Star”, der blev skabt i samarbejde med en af hip hoppens helt store ikoner Busta Rhymes og den amerikanske r&b-sangerinde Shonie. Begge numre blev internationale hits, der kun øgede Hampenberg og Alexander Browns popularitet i udlandet.

Book Morten Hampenberg direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Morten Rask Hampenberg eller bare Hampenberg fik sit store gennembrud tilbage i 1999, og siden da er han braget frem. Han er i dag manden bag adskillige af de største klubhits, og han har kæmpe succes på både de danske og internationale scener.

Morten Hampenbergs debut i slut 90’erne gik ikke stille af sig. Han var manden bag langeplagen ”Grab that Thing” og ”Ducktoy”, der hærgede diskotekerne og resulterede i et platinsælgende album. Succesen har han fortsat og ved flere lejligheder vundet prisen for ’Remix Of The Year’ ved Danish DeeDay Awards.

Morten Hampenberg har gennem sin lange karriere spillet overalt fra de mørkeste undergrundsklubber i Spanien til de største kommercielle steder i Danmark. Han har erfaring med alle typer af arrangementer, og han er fantastisk til at læse sit publikum og på den måde sikre, at de får den ultimative oplevelse hver gang. Han har en særlig evne til at skabe og lege med musikken og det kombineret med hans tekniske kunnen, store erfaring fra utallige live jobs og utrolige energi bag pulten, gør ham til stjernen af den danske klubscene.

Morten Hampenberg er en DJ af stort internationalt format. Han er et sikkert hit og skaber med garanti den ultimative fest.

Musik / video med Morten Hampenberg

Forespørg på Morten Hampenberg

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025