DJ Morten Hampenberg i mørke omgivelser iført en hat

Morten Hampenberg

Send forespørgsel

Du skal booke Morten Hampenberg fordi

Morten Hampenberg er en hitmager uden lige, og han er derfor en af de mest ønskede producere og remixere både herhjemme og i udlandet.

Morten Hampenberg har gennem årene haft et særdeles succesfuldt samarbejde med Alexander Brown, og sammen har de udgivet numre, der er blevet massive hits på både national og international plan. Morten Hampenberg og Alexander Brown var ikke til at komme udenom, da de fik hele Danmark til at skråle med på kæmpehittet ”Skub til taget (feat. Yepha)”, ”Det Stikker Helt af (feat. Yepha)” og ”I Want You (to Want Me Back) (feat. Stine Bramsen) samt hits som ”Røgmaskine” og ”Klovn”. Med ”Det Stikker Helt Af (feat. Yepha)” og ”Skub til Taget (feat. Yepha)” brød de to endda lydmuren til udlandet.

Hele vejen til udlandet

Den millionsælgende rapper Pitbull faldt for Hampenberg og Alexander Browns ”Raise the Roof”. ”Det Stikker Helt af” blev til den engelske ”You’re A Star”. De blev skabt i samarbejde med en af hip-hoppens helt store ikoner Busta Rhymes og den amerikanske r&b-sangerinde Shonie. Begge numre blev internationale hits, der kun øgede Hampenberg og Alexander Browns popularitet i udlandet.

Du kan booke Morten Hampenberg til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Morten Rask Hampenberg eller bare Hampenberg fik sit store gennembrud tilbage i 1999, og siden da er han braget frem. Han er i dag manden bag adskillige af de største klubhits, og han har kæmpe succes på både de danske og internationale scener.

Morten Hampenbergs debut i slut 90’erne gik ikke stille af sig. Han var manden bag langeplagen ”Grab that Thing” og ”Ducktoy”. Sangene hærgede diskotekerne og resulterede i et platinsælgende album. Succesen har han fortsat, og ved flere lejligheder vundet prisen for ’Remix Of The Year’ ved Danish DeeDay Awards.

Stor erfaring og et bredt publikum

Morten Hampenberg har gennem sin lange karriere spillet overalt fra de mørkeste undergrundsklubber i Spanien til de største kommercielle steder i Danmark. Han har erfaring med alle typer af arrangementer, og han er fantastisk til at læse sit publikum. På den måde sikrer han, at de får den ultimative oplevelse hver gang. Han har en særlig evne til at skabe og lege med musikken og det kombineret med hans tekniske kunnen, store erfaring fra utallige live jobs og utrolige energi bag pulten, gør ham til stjernen af den danske klubscene.

Morten Hampenberg er en DJ af stort internationalt format. Han er et sikkert hit og skaber med garanti den ultimative fest.

Musik / video med Morten Hampenberg

Forespørg på Morten Hampenberg

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen