Rosa Lux

DJ Rosa Lux

Send forespørgsel

Du skal booke Rosa Lux fordi

Rosa Lux er en af de hotteste DJs i København, og hun er en fast og anerkendt del af byens kulturliv. Hun er kvinden bag det anmelderoste album ’Monsters’, der sikrede hende nomineringer til et hav af priser. Både en Gaffa Pris, en Steppeulv Pris, En DDJA og en DMA for Årets Danske Club-udgivelse. Fra ’Monsters’ stammer kæmpehittet og den guldsælgende single ”Min Klub Først”. Den gik nr. 1 på single-charten og fra samme album var to andre sange ude og opnå international omtale via den legendariske compilation Buddha Bar.

Musikalsk har hun sin helt egen blanding af tech og house, og hun formår at skabe unikke musikalske oplevelser – hvad end det er som sangskriver eller bag DJ-pulten.

 

Foto: Christian Hjort

Rosa Lux er DJ, producer og sangskriver. Hun er uhyre populær på de københavnske scener, og de europæiske klubber er også begyndt at få øjnene op for hendes store talent.

Verdens fedeste job

Hun har altid spillet musik, og hun kan skabe musik ud af alting. Hun har skrevet hundredevis af sange, været korpige og keyboardspiller og siden 2008 har hun satset 100 procent på at arbejde som DJ og musiker. Lux lever og ånder for musikken. Som hun selv siger, er musik det eneste, der gør hende langtidslykkelig. Det er noget, man kan mærke, når man ser hende optræde. Når hun siger, at hun føler, at hun har verdens fedeste job, så tror man på hende. Den glæde hun udstråler smitter alt og alle.

Som DJ er Lux en oplevelse i sig selv. Hun er dragende, energisk og hamrende dygtig. Hun er yderst overbevisende og kan optræde til ethvert arrangement.

Du kan booke Rosa Lux til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Rosa Lux hedder egentlig Rosa Batzer, og hun er opkaldt efter den polsk-tyske revolutionære tænker Rosa Luxemburg, som hendes far havde som sin store heltinde. Hun valgte at gå hele vejen og tage navnet til sig, og hun optræder i dag under kunstnernavnet Rosa Lux. Det er også noget af det, der kendetegner hende. Hun gør intet halvt, og hun er altid 100 procent til stede, når hun optræder.

Musik / video med DJ Rosa Lux

Forespørg på DJ Rosa Lux

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen