Steven R. Williams iført sort læderjakke i lys setting

Steven R. Williams

Send forespørgsel

Du skal booke Steven R. Williams fordi

Steven R. Williams er en sublim DJ, der besidder en enorm musikforståelse, som også afspejler sig i hans lange og imponerende karriere.

Timing og en utrolig bred musikstil, gør Steven R. Williams i stand til at fastholde momentum på enhver fest. Favoritgenrerne og Stevens store passion ligger ved houses elektroniske danse musik, deep houses komfortable vokaler, tech house, soul, motown og oldschool hip hop m.m. – DJ Steven mixer gerne disse genrer med det kæmpe bagkatalog i hans besiddelse, derfor kan musikken altid blive tilpasset til festens stemning, så gæsterne får en på opleveren, og alt går op i en højere enhed.

Steven R. Williams har spillet over 1000 jobs i sin lange DJ karriere, hvilket gør Steven til en utrolig erfaren og yderst dygtig DJ, som i den grad leverer den gode fest og imponerer publikummet hver gang han stiller sig bag mixer pulten. DJ Stevens publikumsforståelse er udover det sædvanlige, hvilket kommer til udtryk i, at der altid er et pakket dansegulv når Steven står bag pulten.

Steven har spillet til både store firmaevents, club jobs og private arrangementer, deraf tilbyder vi dig en meget erfaren DJ der kan spille til ethvert publikum.

Book Steven R. Williams direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Forespørg på Steven R. Williams

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen