DJ Svenstrup og Vendelboe foran murstens væg

Svenstrup og Vendelboe

Send forespørgsel

Du skal booke Svenstrup og Vendelboe fordi

Svenstrup og Vendelboe er et af landets mest populære og succesfulde DJ & producer-teams. Når den utroligt eftertragtede duo udgiver en single, er der hitgaranti. De har gennem de seneste år haft en afgørende rolle med remixes for Medina, Thomas Helmig, Mohamed Ali, Outlandish, Jokeren og Brinck.

Prisvindende og uhyre populære

Med næsten 60.000 fans på Facebook er de uhyre populære, ligesom de er blevet et must på både radiostationer og dansegulve over hele landet. De mange hits, guld- og platinplader, priser og topplaceringer taler deres tydelige sprog, og kun de færreste kan indtage salg og hitliste-placeringer med deres remixes.

De er noget af det ypperste på den danske DJ-scene. Med deres store bagkatalog af hits er der garanti for en fest uden lige, og de skal ses og opleves.

Du kan booke Svenstrup og Vendelboe til dit næste arrangement direkte gennem DJ Booking. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

DJ-duoen blev dannet i 2008 af Kasper Svenstrup og Thomas Vendelboe. De har en lang erfaring bag pulten på klubber over hele landet, hvor de primært spiller house, dance og pop.

De brød igennem med deres remix af Medinas ”Kun for mig” i 2008. I2010 udgav de hittet ”I Nat” i samarbejde med sangerinden Karen. Med singlen fik de for alvor gjort deres indtog på den danske musikscene. Singlen endte med at sælge 15.000 downloads og få en guldcertificering.

En sand hitmaskine

Duoen har siden da været en sand hitmaskine. I2011 udkom deres anden single ”Dybt vand” med sangerinden Nadia Malm på vokal. Igen blev singlen en kæmpe succes med en førsteplads på download- og streaming-hitlisterne og med priser i kategorierne The Voice Clubbing-Prisen, DK-Prisen, Dancechart.dk-Prisen, og Årets Danske DeeJay-Favorit ved Danish DeeJay Awards. Samarbejdet med Nadia Malm fortsatte med succes, og i 2012 udgav de sammen deres anden single med titlen ”Glemmer dig aldrig”. Singlen blev endnu engang uhyre populære og ”Glemmer dig aldrig” blev den mest solgte sang fra en dansk artist i 2012. Samme år samarbejdede Svenstrup og Vendelboe med Christopher på deres fjerde single ”Where Do We Go from Here”, der blev et top fem-hit på download- og streaming-hitlisterne.

Musik / video med Svenstrup og Vendelboe

Forespørg på Svenstrup og Vendelboe

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen