DJ Thomas Stadsvold

Send forespørgsel

Du skal booke DJ Thomas Stadsvold fordi

Thomas Stadsvold har uden tvivl en vanvittig erfaring, der gør ham i stand til at aflæse publikummet i det øjeblik han træder ind i lokalet. Siger du Thomas Stadsvold, så siger vi festgaranti.

Du kan altid regne med Thomas da hans pladesamling er lige så bred som hans musikalske kunnen, og kan til enhver tid opfylde en hungrende fests ønsker. Med Thomas er du derfor altid sikker på et fyldt dansegulv, hvor Thomas formår at fastholde dem til langt ud på natten.

Musikstilen tilpasser Thomas altid meget nøje til hver enkelt fest. Publikums sammensætningen dikterer hvilke genre der skal, og ikke skal spilles til festen. Han er et perfekt match, til større samt mindre arrangementer, hvor han formår at tilpasse musikstilen således, at den tilfredsstiller alle gæster på tværs af generationer, nationalitet og alder.

Uanset om dit arrangement kræver en lounge, mainstream eller rock DJ, der falder det sikre valg på DJ Thomas Stadsvold.

Book DJ Thomas Stadsvold direkte ved djbooking.dk på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Thomas’ DJ karriere har udover et utal af firmafester og bryllupper bragt ham til udlandet i både Spanien, Frankrig og Grønland. Derudover, har han spillet over hele Danmark såsom Jomfru Anegade, Løkken, Aarhus og i Københavns pulserende natteliv, hvor natklubberne er spillet tynde.

Forespørg på DJ Thomas Stadsvold

+ Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

phone-call +45 7021 7025
Xcluzive Entertainment Logo

Kontakt os

Xcluzive Entertainment ApS

Teglbakken 38

8270 Højbjerg

+45 7021 7025

niels@djbooking.dk

Hvorfor DJbooking

Vælg mellem landets bedste DJs og Live Musik

+25 års erfaring og professionel rådgivning

En skriftlig kontrakt på aftalen